PROMOCIONS EN VENDA A MATADEPERA

CASA A MIDA Premium Line és la nostra línia d’habitatges amb un plus d’avantatges i qualitat que se sumen als nostres estàndards habituals.

No ens conformem donant-te una casa excel·lent; el nostre propòsit en dissenyar aquesta línia de llars és oferir un producte exclusiu i singular a la mida dels teus somnis, perquè et faci sentir una vida realment Premium i puguis gaudir-la a cada detall, a cada forma, a cada textura, experimentant el màxim confort… i cada dia de l’any.

Les Cases Premium Line de CASA A MIDA neixen pensades per a aquells que valoren estrenar una casa d’obra nova amb un disseny d’avantguarda. Creacions arquitectòniques amb encant, singulars, diferents, atractives, modernes i envoltades per un jardí que ofereix una gran privacitat, la major part del qual és totalment pla i està perfectament preparat.

L’espectacular piscina completa un entorn que transforma la teva nova llar en un perfecte i gratificant oasi dins o molt a prop dels serveis que ofereix el centre urbà. Viure una experiència Premium cada dia ja no és tan sols un somni, és la porta a la teva nova vida.

PROMOCIONS EN VENDA A MATADEPERA