PROJECTES ESPECIALS

A Casa a Mida estem especialitzats en la construcció de cases unifamiliars, amb un sistema constructiu propi Beton Architektur®, costumitzat, industrialitzat, flexible i adaptable a qualsevol projecte per exigent, creatiu i singular que sigui, basat en la fortalesa, qualitat, solidesa, estalvi energètic, bellesa estètica, seguretat estructural del formigó armat i a més economitzem un temps significatiu en la fase de construcció.

Els avantatges que aporten el nostre sistema constructiu i la nostra experiència fan que siguem una bona opció per a treballar per a, o en equip amb arquitectes que precisin la construcció dels seus projectes comptar amb un constructor especialitzat amb experiència que pot acreditar la nostra empresa.

També per a clients que tenen un projecte fet pel seu arquitecte i desitgen construir el seu habitatge. A partir d’aquí ens ocupem de tot. Pressupost a mida, gestió de llicències i companyies de serveis, tria de materials, execució i gestió d’obres, lliurament de claus i de la documentació final d’obra.

ELS NOSTRES PRESSUPOSTOS, són en tots els casos amb PREU I TREMINI DE LLIURAMENT FIXOS I TANCAT ” CLAUS EN MÀ”

CARACTERÍSTIQUES DE LES NOSTRES CASES A MIDA:
  • Aplicant el nostre sistema constructiu i experiència, podem construir el projecte dissenyat per l’arquitecte del client.
  • Disposem de capacitat, coneixement i experiència per a construir qualsevol projecte, independentment de les dificultats que això comporti.
  • Ens encanta poder treballar i contribuir, amb arquitectes i clients que s’atreveixin a realitzar projectes de cases amb dissenys exclusius, diferents i especials.
  • Energèticament eficients – màxima qualificació energètica. Aïllament tèrmic total.
  • Climatització total, invisible i sostenible (calor- fred – deshumidificació per sostre radiant, a través d’Aerotèrmia o Geotèrmia).
  • Centralització de totes les instal·lacions en una dependència amb accés, per a manteniment, des de l’exterior.
  • Portes interiors fins al sostre.
  • Full equip (lluminàries led encastades sostres , electrodomèstics cuina i safareig, miralls anti-baf i accessoris en banys).
  • Proporcionem interiorista d’obra.
  • Servei d’atenció i assessorament financer per tal que la compra s’efectuï a mida de les necessitats del client, amb condicions de pagament flexible i adaptades a les condicions particulars.
PROCEDIMENT
ico5

Pressupost a mida.

ico7

Acceptació del pressupost.

ico9

Gestió de llicències i companyies de serveis.

ico2

Elecció de materials.

ico4

Iniciació d’obres.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.

ico8

Entrega de claus.

ico10

Entrega de documentació gestionada i tramitada.

ico2

Elecció de materials.

ico4

Iniciació d’obres.

ico5

Pressupost a mida.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.
Entrega de claus.

ico7

Acceptació del pressupost.

ico8

Entrega de claus

ico9

Gestió de llicències i companyies de serveis.

ico8

Entrega de documentació gestionada i tramitada